o

Om FACE

FACE by Silje Yvonn AS ble etablert i mai 2014 av grunnlegger Silje Yvonn Myrhaug, og har lokasjon midt i Trondheim sentrum. Vi i hudklinikken FACE setter hudhelse i fokus gjennom nøye utvalgte profesjonelle produktserier og behandlinger.

 Å ivareta hudens helse legger grunnlag for vår filosofi som skal gjenspeiles i alt vi gjør. Troen på at et velsmurt hudregime kan få frem et friskere utseende og naturlig skjønnhet driver oss til å alltid ville strekke oss lengre for å gi våre kunder det beste innen hudhelse.

Vår klinikk har profesjonelle hudterapeuter med opp til 20 års bransjeerfaring, og vi har opparbeidet oss bred kunnskap innen hudpleiefaget og om kundens behov. Vi holder oss faglig oppdatert gjennom kursing og etterutdanning for å alltid kunne tilby det beste innen hudhelse.

FACE skal gi trygghet, utmerket kvalitet og service til deg.
Vi skreddersyr din behandling!

Våre ansatte har avlagt taushetsplikt og garantererer at alle personopplysninger og sensitiv informasjon blir behandlet konfidensielt.

Vårt team

Silje
Myrhaug

hudterapeut og daglig leder

Uteksaminert hudterapeut i 2003 og har avlagt den internasjonale Cidesco-eksamenen samme året.
Silje er Dermalogica Expert, som vil si at hun har gjennomgått det mest omfattende etterutdanningsprogrammet i bransjen, og har jobbet med Dermalogica siden 2003.

Hun er genuint opptatt av faget og er av den oppfatning av at hudhelse må bli sett sammen med kroppen i sin helhet. 

Silje har et godt trent øye for det estetiske og er en perfeksjonist.

Silje er også utdannet negledesigner i CND fra 2006. 

Tonje
Hanseth

hudterapeut

Tonje ble utdannet hudterapeut i 2012 og har avlagt den internasjonale Cidesco-eksamen samme året.

Tonje er sertifisert dermalogica terapeut, og har jobbet med serien hele sin karriere.

Er også Skinbetter Science spesialist. 

Tonje har lang erfaring med behandlinger som intimvoks og vippeløft, samt at hun har mye personlig erfaring innen hudproblematikk noe som gjør henne veldig kunnskapsrik. 

Margrethe
Fjeldberg

hudterapeut og ass. daglig leder

Margrethe utdannet seg til hudterapeut i 2017 og fotterapeut i 2019. Hun har stor respekt for faget og har opparbeidet seg mye erfaring innen hudhelse og det estetiske. Margrethe er Dermalogica Expert som vil si at hun har gjennomgått det mest omfattende etterutdanningsprogrammet i bransjen. Hun er også Skin Better Science spesialist.

Produkt

Producttype

Merker

Merker

Hudtilstand

Hudtilstand