Produkter

 

dermalogica-logoNummer 1 i verden på profesjonell hudpleie – spesialtilpasset for alle hudtyper.

Dermalogica er et hud- og kroppspleiesystem som baserer seg på forskning og er utviklet av The International Dermal Institute. Dermalogica handler om produkter og individuell behandling som sammen gir den optimale hudhelse.

Serien er fri for irritasjonsfremkallende ingredienser som ofte finnes i de kommersielle merkene. Disse stoffene omfatter blant annet lanolin, uttørkende SD-alkohol, kunstige farvestoffer, og tilstoppende mineralske oljer. (Produktene er ikke testet på dyr.)

 

 

 

Skinbetter science har brukt bevist teknologi basert på flere tiår med grundig forskning, for å utvikle sine aktive og prisbelønte produkter. Skinbetter representerer en viten- skapelig revolusjonerende endring i hudpleiemarkedet og har satt en ny standard innen profesjonell hudpleie.

jane-iredale-mobile-log.fw_

For oss er den vakreste makeupen en sunn og frisk hud, og det er akkurat dette jane iredale gir deg.

Hvert eneste produkt er laget for å fremheve dine beste trekk og i tillegg være en forlengelse av din hudpleie. Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Jane Iredale er ikke testet på dyr, og bruker heller ikke ingredienser som er testet på dyr og selger ikke inn i markeder som krever dyretesting.

jane iredale er sertifisert av PETA og Leaping Bunny, og er anerkjent av den norske Dyrevernalliansen.

 

branche_beauty_logo

Branché – Sov i luksus mens du forbygger rynker og beskytter håret!

Branché Charmeuse putevar og sovemaske er silke av luksuskvalitet, laget av 100% premium Mulberry silkefibre som er vevd med «state of the art» vevemetoder. Brancé Charmeuse forblir glatt vask etter vask.

Branché Charmeuse silken inneholder 18 aminosyrer, akkurat det samme som huden og håret, og vil derfor hjelpe hudens fornyelsesprosess. Silkens glatte overflate vil i tillegg forebygge rynker i ansiktet, da huden ikke vil møte motstand og bli liggende i folder som ved bomullsstoff. Bomullsstoff i mange putetrekk er i tillegg for hardt og absorberende, slik at fuktighetskremen og hudens naturlige oljer vil suges opp av materialet.

 

Lycon1

Lycon er en verdensledende merkevare innen voksing og tilbyr et utvalg av strips- og strips-frie vokstyper.
Råvarer som ren og naturlig harpiks, bivoks, aromaterapioljer og mineraler gir Lycon den gode kvaliteten som du vil kjenne igjen på huden. Lycon sine produkter er varemerket og patentert.

 

cnd logo

CND består av høykvalitetsprodukter utviklet spesielt for hender og ben og er kjent for sin terapeutiske effekt som framkommer gjennom å kombinere teknologisk avanserte stoffer for rensing og næring av huden, samt beroligende og fuktighetsgivende ingredienser.

 

Logo_lvl_new

LVL står for Lengde, Volum og Løft, og er en innovasjon innen vippepermanent. LVL er utformet for å forskjønne de naturlige vippene ved å rette dem ut og løfte dem i stedet for å krølle dem, dette gir en illusjon av lenger og tykkere vipper. Behandlingen tar mellom 45 og 60 minutter og varer opp til 8 uker avhengig av lengde og kvalitet på de naturlige vippene.